CJ Brașov președintele Adrian Ioan Veștea

CJ Brașov: Adrian-Ioan Veştea a participat la procedura de recepţie la terminarea lucrărilor aferente obiectivului de investiţii „Modernizare DJ 102 G Victoria – Viştisoara, km 0+000–9+900”

Adrian-Ioan Veştea, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, şi vicepreşedintele Todorică Şerban au participat marţi la procedura de recepţie la terminarea lucrărilor aferente obiectivului de investiţii „Modernizare DJ 102 G Victoria – Viştisoara, km 0+000–9+900”.

Consiliul Județean Brașov a transmis că oficialii judeţeni şi membrii comisiei de recepţie constituite la nivelul CJ Braşov au verificat modul în care firma constructoare s-a achitat de obligaţiile contractuale asumate şi a modernizat acest drum situat pe teritoriul administrativ al oraşului Victoria şi al comunelor Ucea, Viştea, Drăguş şi Sâmbăta de Sus.

Valoarea finală a lucrărilor executate, consemnată în procesul-verbal de recepţie este de 36.934.340,27 lei (inclusiv TVA), din care primul tronson a costat 2.175.487,48 lei, în timp ce lucrările la cel de-al doilea tronson au totalizat 34.758.852,79 lei.

„Mă bucur că am dus la bun sfârşit acest proiect PNDL care a fost printre primele accesate de Consiliul Judeţean Braşov în mandatul 2016-2020. Drumul Judeţean 102 G se prezintă acum în condiţii foarte bune, accesibilizând zona cuprinsă între Oraşul Victoria şi Staţiunea Climaterică Sâmbăta. Consider acest obiectiv de investiții ca fiind unul dintre cele mai importante pe care le-am implementat până în prezent, având în vedere că deschide calea dezvoltării activităţilor de turism durabil şi ecologic în zona de la poalele Munţilor Făgăraş”, a declarat președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian-Ioan Veștea.

Sursă: Facebook Consiliul Județean Brașov

Leave a Comment