Consiliul Judetean Ilfov: finanțare PNRR în valoare de peste 21 milioane de euro pentru construirea unui campus integrat București - Ilfov

Consiliul Judetean Ilfov: finanțare PNRR în valoare de peste 21 milioane de euro pentru construirea unui campus integrat București – Ilfov

Ștefan Rădulescu, Vicepreședinte CJ Ilfov, a anunțat încheierea unui acord de parteneriat pentru implementarea proiectului ,,Campus dual Politehnica București”.

”Ne alăturăm unui număr de 13 parteneri, printre care Universitatea Politehnica București, Primăria Sectorului 6 și Primăria Ciorogârla, companiile Transelectrica și Transgaz, alte unități de învățământ din București și Ilfov și alți operatori economici. Împreună vom susține formarea profesională în sistem dual a elevilor și studenților.”, a declarat liberalul Ștefan Rădulescu.

Consorțiul va depune o cerere de finanțare prin PNRR, în valoare de peste 21 de milioane de euro, pentru construirea unui campus integrat.

În Ilfov, la Liceul Tehnologic ,,Pamfil Șeicaru” din Ciorogârla va fi dotat un laborator și se vor asigura bursele pentru elevi.

”Vrem să le asigurăm tinerilor înscriși la învățământul dual un parcurs educațional optim, astfel încât să-și poată continua pregătirea și când ajung în etapa învățământului superior. Este un pas important atât pentru generația tânără din Ilfov, cât și pentru mediul economic ilfovean, care va avea acces astfel la forță de muncă profesionistă.”, a precizat Ștefan Rădulescu, Vicepreședinte CJ Ilfov.

Sursă: Facebook Consiliul Județean Ilfov

Leave a Comment