Dâmbovița: Primarul comunei Lungulețu a semnat contractul de finanțare pentru Reabilitare DCL 437 prin Programul Național ,,Anghel Saligny”

Badila Antonia

Primarul liberal al comunei Lungulețu, George Duțu a semnat alături de ministrul Dezvoltării Adrian Veștea, contractul de finanțare pentru investiția -Reabilitare DCL 437, în valoare de peste 4 milioane de lei prin Programul Național ,,Anghel Saligny”.

,,Avem tot mai mulți primari care semnează contracte pentru proiectele depuse în cadrul Programului Național de Investiții «Anghel Saligny», iar acestea încep să prindă contur în toate județele țării. Este esențial să dezvoltăm România în mod unitar și echitabil, astfel încât să eliminăm disparitățile regionale și să creștem standardul de viață al oamenilor.

De aceea, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației are obligația de a duce la îndeplinire acest program și de a sprijini autoritățile publice locale prin toate mijloacele de care dispune, inclusiv prin punerea la dispoziție a expertizei. Reiterez faptul că ușa mea, ca ministru al dezvoltării, este și va fi mereu deschisă tuturor celor care doresc să realizeze proiecte cu efecte concrete și îndelungate pentru comunitățile lor.

În acest sens, mă bucur să constat că reprezentanții autorităților locale au înțeles importanța implicării continue, a colaborării și a dialogului permanent între instituții, pentru că numai prin eforturi susținute și interes real ne putem atinge obiectivele comune.”, a afirmat ministrul Adrian-Ioan Veștea.

Distribuie articolul