Întrevedere între Ligia Deca și reprezentanții Teach for All și Teach for România: Este important să ascultăm vocea elevilor

Ligia Deca, ministrul Educației, a anunțat că a avut o întrevedere cu reprezentanții Teach for All și Teach for România despre importanța formării viitorilor lideri ai comunităților și identificarea mijloacelor de susținere a cadrelor didactice.

Ligia Deca: „Am discutat cu reprezentanții Teach for All și Teach for România despre importanța formării viitorilor lideri ai comunităților și identificarea mijloacelor de susținere a cadrelor didactice. Este important să ascultăm vocea elevilor, pentru a înțelege cum putem adapta actul didactic și, în aceeași măsură, să oferim sprijin profesorilor”.

„Teach for Romania sprijină profesorii din comunitățile dezavantajate, iar Ministerul Educației se alătură acestor demersuri. Prevederile noilor legi ale educației, care implică acordarea unei prime de instalare în valoare de 5 salarii brute minime pe economie cadrelor didactice care aleg să își desfășoare activitatea în zone dezavantajate, reprezintă un model de intervenție în Europa și un pas important în asigurarea echității în educație”, a transmis ministrul Educației.

sursă: Ligia Deca, Facebook

Leave a Comment