Mihai Lupu, președintele CJ Constanța: ,,Educaţia este cea mai importantă şi sigură investiţie pentru o societate dezvoltată”

Președintele CJ Constanța, Mihai Lupa a participat la aniversarea a 150 de ani de învățământ românesc de marină a Academiei Navale ,, Mircea Cel Bătrân”.

,,Cu un rol fundamental în construirea unor personalități responsabile şi independente. Iar acest rol este cu atât mai important cu cât, vorbim despre o instituție de formare a cărei misiune este una esențială pentru apărarea și securitatea națională. Academia Navală “Mircea cel Bătrân”, una dintre instituțiile recunoscute pe plan mondial, astăzi se află la ceas aniversar. Se împlinesc 150 de ani de învățământ românesc de marină, un secol și jumătate în care, aici s-au format zeci de generații de tineri cu dragoste de mare şi de uniforma militară, dornici să cunoască şi să experimenteze tainele profesiei de marinar.

Sursa: Facebook, Mihai Lupu

Momentul aniversar de astăzi îmi oferă prilejul de a felicita, încă o dată, conducerea academiei și cadrele didactice a caror dedicație și excelență au făcut și fac posibile performanțele ulterioare ale viitorilor absolvenţi. Sunt convins că profesionalismul acestora va reuşi să formeze, mulți ani de acum înainte, în spiritul responsabilității și al datoriei față de țară, cei mai buni ofițeri de marină. Vă urez mult succes tuturor, să fiți sănătoși şi să aveți putere de muncă, pentru a păstra și a duce mai departe, cu onoare, renumele acestei instituții!”, a declarat Mihai Lupu.

Leave a Comment