Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului a aprobat, prin ordin, lista manifestărilor expoziţionale de turism, din ţară şi străinătate, la care se va participa cu pavilion naţional în anul 2023

Eduard Turcu

Contstantin-Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului și Turismului a anunțat aprobarea listei manifestărilor expoziționale de turism, din țară și străinătate, la care se va participa cu pavilion național în anul 2023.

Liberalul a declarat că Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului a aprobat, prin ordin, lista manifestărilor expoziționale de turism, din țară și străinătate, la care se va participa cu pavilion național în anul 2023”.

De asemenea, acesta a spus că „lista a fost supusă dezbaterii și ulterior aprobată în cadrul Consiliului Consultativ al Turismului, precum și în cadrul Consiliului de Brand Turistic Național, fiind axată pe 7 piețe țintă: Germania, Spania, Franța, Israel, Italia, Marea Britanie și Polonia. Totodată, ministerul va fi prezent la edițiile de primăvară și de toamnă ale Târgului de Turism al României”.

„Menționăm că lista poate suferi modificări și/sau completări, în funcție de alocarea bugetară pentru anul viitor”, a transmis Constantin-Daniel Cadariu.

Întregul document poate fi consultat aici.

sursă: Constantin-Daniel Cadariu, Facebook

Distribuie articolul