Ministrul Adrian Veștea: 30 de Ani de Parteneriat cu Asociația Orașelor din România

Ciprian S.
Ministrul Adrian Veștea 30 de Ani de Parteneriat cu Asociația Orașelor din România

Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a participat la evenimentul care marcheză trei decenii de colaborare continuă cu Asociația Orașelor din România.

”Am avut onoarea să particip la evenimentul care marcheză trei decenii de colaborare continuă cu Asociația Orașelor din România, un pilon esențial în susținerea și promovarea intereselor orașelor din țara noastră. Încă de la înființarea sa, în 1994, Asociația a devenit un partener de dialog activ și eficient pentru administrația publică centrală, contribuind semnificativ la îmbunătățirea legislației și programelor din domeniul administrației publice locale.

Prin interacțiuni frecvente și constructive, am avut oportunitatea, în calitate de primar al Râșnovului și președinte al Consiliul Județean Brașov, să colaborez strâns cu Asociația pentru a identifica și soluționa provocările cu care se confruntă comunitățile locale. Această experiență continuă să îmi fie de folos și în rolul actual de ministru al dezvoltării, lucrărilor publice și administrației.

Continuăm să fim deschiși la dialog și colaborare, asigurându-ne că toate comunitățile beneficiază de servicii publice de calitate, la standarde europene.

Mulțumesc Asociației Orașelor din România pentru trei decenii de activitate remarcabilă și pentru parteneriatul solid care a contribuit la progresul și prosperitatea orașelor din România.”, a declarat liberalul Adrian Veștea.

Sursă: Facebook Adrian Veștea

Distribuie articolul