Nicolae Ciucă a participat la inaugurarea pieței agroalimentare din Șimleul Silvaniei: Piețele au fost dintotdeauna centrele vii ale comerțului în comunitățile rurale

Eduard Turcu

Nicolae Ciucă, președinele PNL și președintele Senatului, a participat la inaugurarea pieței agroalimentare din Șimleul Silvaniei.

„Piețele au fost dintotdeauna centrele vii ale comerțului în comunitățile rurale, dar și locul unde se deschide dialogul. La Șimleul Silvaniei, piața istorică a fost renovată, iar astăzi, mulțumită administrației liberale de aici, oamenii care vin cu mâinile crăpate de muncă nu mai trebuie să stea iarna în frig sau vara în soare.

Cristian Lazăr este unul dintre cei mai tineri primari din țară și a demonstrat tuturor că se poate, atunci când există colaborare între primărie, Consiliul Județean și guvern. Îl felicit pentru rezultatele care se văd astăzi în toată comunitatea.

Am văzut aici bucuria sinceră a oamenilor pentru noua piață, dar eu îmi doresc ca aceasta să fie o normalitate în toate localitățile României. Producătorii locali trebuie să primească tot sprijinul autorităților, pentru că promovarea produselor românești este garanția că pe mesele noastre ajung alimente proaspete și de calitate, direct din inima satelor și a orașelor”, a declarat Președintele PNL și Președintele Senatului.

Distribuie articolul