Președintele PNL Giurgiu Dan Motreanu a participat la ședința de sfârșit de an a conducerii organizației PNL din municipiu

Badila Antonia

Dan Motreanu, președintele PNL Giurgiu, a participat la ședința de sfârșit de an a conducerii organizației PNL din municipiul Giurgiu unde a fost un bun prilej de a analiza rezultatele echipei liberale care conduce municipiul.

,,Am participat la ședința de sfârșit de an a conducerii organizației PNL din municipiul Giurgiu. A fost un bun prilej de a analiza rezultatele echipei liberale care conduce municipiul Giurgiu.

Discuțiile pe care le-am avut avut cu colegii din organizația municipală au vizat proiectele de dezvoltare a orașului și finalizarea proiectelor începute.

Este o perioadă de crize mondiale multiple și România nu avea cum să rămână neafectată. Am discutat, de asemenea, despre perspectiva redeschiderii căii ferate directe București-Giurgiu, lucrările fiind efectuate în proporție de 84%.

Au mai luat cuvântul Toma Petcu, prim – vicepreședintele PNL Giurgiu, Adrian Anghelescu, președintele organizației PNL a municipiului Giurgiu, Gheorghe Gâdea, secretarul general al organizației PNL a municipiului Giurgiu.”, declară președintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul