Secretarul de stat Bogdan Ilea: Eforturi pentru un buget echilibrat

Denis

Secretarul de stat la Ministerul Justiției, Bogdan Ilea, a participat în Comisiile reunite de buget și finanțe ale Senatului și Camerei Deputaților la adoptarea bugetului Ministerului Justiției.

„Acesta vizează atât continuarea investițiilor în derulare, aflate în diverse stadii, cum ar fi proiectarea sau execuția, cât și necesitatea unor investiții noi. Investițiile de referință, atât ca semnificație, cât și în ceea ce privește implicațiile financiare, includ reabilitarea integrală a Palatului de Justiție de la Curtea de Apel Cluj-Napoca și construirea de la zero a Penitenciarului Berceni, cu 1000 de locuri, în regim închis și maximă siguranță.

Două obiective majore de investiții judiciare vor fi finanțate în jud. Sălaj, în anul 2024: este vorba de reabilitarea Judecătoriei Șimleu Silvaniei din fonduri aferente unui împrumut contractat de la Banca mondială și este vorba de asemenea de demararea unui proiect pe care l-am gasit blocat si care a fost repornit de la zero-sediul Tribunalului Sălaj, care va fi extins și reabilitat termic.”, transmite Bogdan Ilea, secretar de stat.

Sursa: Facebook Bogdan Ilea

Distribuie articolul