Tulcea: Primarul Ștefan Ilie anunță situația șantierelor în execuție din municipiu

Primarul liberal al municipiului Tulcea, Ștefan Ilie, declară că strazile I.L Caragiale, Plugarilor, Pacii, Forestierului, Alexandru Cel Bun, Aleea Merișor și Urzicii vor fi modernizate și reabilitate.

,,Se excavează, se construiesc rigole și cămine pentru apa pluvială, se pregătesc trotuarele pentru pavare, se montează conducte de apă, canalizare și canalizație, se curăță și se cămășuiesc vechile canale de scurgere, se asfaltează.

Sursa: Ștefan Ilie, Facebook

Două precizări importante:

■ pietrele care se văd în jurul căminelor sunt scoase din conductele vechi, printr-o procedură complexă de decolmatare, prin presiune urmată de cămășuire. Sunt rezultatul acumulărilor și colmatărilor în zeci de ani de utilizare și nu au fost uitate acolo de vreun constructor.

■ începând de 𝐋𝐔𝐍𝐈, 𝟖 𝐦𝐚𝐢, 𝐨𝐫𝐚 𝟗.𝟎𝟎, 𝐬𝐞 𝐯𝐚 𝐢̂𝐧𝐜𝐡𝐢𝐝𝐞 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬𝐮𝐥 𝐚𝐮𝐭𝐨 𝐩𝐞 𝐒𝐭𝐫. 𝐈.𝐋. 𝐂𝐚𝐫𝐚𝐠𝐢𝐚𝐥𝐞, sectorul cuprins între 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐬𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐚 𝐜𝐮 𝐒𝐭𝐫. 𝐆𝐚𝐯𝐫𝐢𝐥𝐨𝐯 𝐂𝐨𝐫𝐧𝐞𝐥𝐢𝐮 – 𝐂𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐱 𝐁𝐈𝐆 până la 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐬𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐚 𝐜𝐮 𝐒𝐭𝐫. 𝐍𝐞𝐩𝐭𝐮𝐧. Va fi scoasă piatră cubică, se vor demonta stâlpii, se va asfalta și moderniza întreaga stradă.”, declară primarul liberal Ștefan Ilie, pe pagina sa de Facebook.

Leave a Comment