Secretarul de Stat Irinel Ionel Scrioșteanu a efectuat o vizită neanunțată pe șantierul Lotului 3 Sud al Autostrăzii Bucureștiului A0

Eduard Turcu

Irinel Ionel Scrioșteanu, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Transporturilor, a efectuat o vizită neanunțată pe șantierul Lotului 3 Sud al Autostrăzii Bucureștiului A0.

Irinel Ionel Scrioșteanu: „Am făcut din nou o vizită neanunțată pe șantierul Lotului 3 Sud al Autostrăzii Bucureștiului A0, fiind unul dintre șantierele importante din zona București-Ilfov, având în vedere faptul că Lotul 1 și Lotul 2 ale A0 Sud vor fi date în trafic până la sfârșitul acestui an, prin urmare, este necesar ca și acest lot să se dea în trafic cât se poate mai repede, pentru a închide semi-inelul sudic care va prelua traficul de tranzit de pe actuala centură a Capitalei, făcând astfel legătura intre A1, DN6, DN5, DN4 și A2”.

„Antreprenorul ne-a comunicat faptul că în câteva zile vor fi plătite taxele de racordare către deținătorii de rețele de utilități, astfel încât ca în perioada următoare să fie demarate lucrările pentru relocarea restului de rețele de pe traseul autostrăzii”, a spus liberalul.

„Nu suntem mulțumiți de ceea ce am găsit în șantier și am solicitat antreprenorului ca promisiunile repetate de mobilizare pe care le-a făcut, să se reflecte cât mai repede și în șantier, astfel încât să înceapă recuperarea, chiar și parțială, a întârzierilor acumulate. Vor fi construite 9 pasaje și 4 poduri, un nod rutier la intersecția cu A1, două parcări de scurtă durată și două spații de servicii”, a transmis Secretarul de Stat.

Mai multe detalii aici.

Distribuie articolul