Ionuț Stroe, deputat PNL: “avem nevoie de oameni cu gândire critică, oameni empatici, care știu să asculte în mod activ”

Eduard Turcu

Recent a avut loc Școala Memorială „Gheorghe I. Brătianu” la Sighetu Marmației, care a fost organizată de Tineretul Național Liberal.

Cu această ocazie, Ionuț Stroe, deputat PNL, a transmis că: „<<Mințile libere trec dincolo de ziduri>>. Aceasta a fost tematica Școalii Memoriale <<Gheorghe I. Brătianu>> de la Sighetu Marmației a Tineretului Național Liberal”.

„Și tot cu aceste cuvinte în minte m-am adresat tinerilor liberali, alături de care am dezbătut despre ce înseamnă să fii un comunicator bun, eficient”, a precizat liberalul.

De asemenea, acesta a transmis că „avem nevoie de oameni cu gândire critică, oameni empatici, care știu să asculte în mod activ. Aceste skill-uri nu te fac doar un bun comunicator, ci îți oferă instrumentele esențiale pentru a reuși în orice domeniu.”

„O felicit pe Mara Mareş pentru că păstrează tradiția acestei Școli și se bate să aducă în fața colegilor ei adevărate modele, precum Premierul Nicolae Ionel Ciucă, a spus Ionuț Stroe.

Distribuie articolul