Primarul Emil Boc: Cluj-Napoca va avea o nouă linie expres pentru transportul în comun direct din aeroport

Constantinescu Denisa

Emil Boc, primarul Municipiului Cluj-Napoca a anunțat că va fi introdusă o nouă linie pentru transportul public din municipiu, linia A1E, pe ruta Aeroportul Internațional „Avram Iancu” – Piața Mihai Viteazul.

“Începând de marți, 2 mai, va fi introdusă o nouă linie pentru transportul public din municipiu, linia A1E, pe ruta Aeroportul Internațional „Avram Iancu” – Piața Mihai Viteazul. Noua linie expres se adaugă liniilor obișnuite deservite de CTP Cluj-Napoca din zona aeroportului, anume linia 5 și linia 8.

Pe linia A1E vor circula autobuze electrice care vor intra în parcarea aeroportului, atât la terminalul plecări, cât și la terminalul sosiri, pentru a facilita accesul la transportul public direct din aeroport. Orarul de circulație poate fi consultat în aplicația Tranzy sau pe site-ul Companiei de Transport Public Cluj-Napoca: https://ctpcj.ro/…/ro/orare-linii/linie-expres/linia-a1e

Prețul unei călătorii va fi de 6 lei, biletul se va putea achiziționa direct de la POS-urile din autobuze, iar pentru a opri în stație, călătorii vor trebui să utilizeze butoanele de comandă din interiorul autobuzului” a declarat primarul liberal pe pagina sa de Facebook.

Sursă: Facebook Emil Boc

Distribuie articolul