Administrația liberală extinde variantele ocolitoare ale municipiului Lugoj

Eduard Turcu
sursă foto: Alexandru Proteasa

Luni, 14 noiembrie, a fost aprobată în plenul CJ Timiș solicitarea de trecere a două drumuri comunale în patrimoniul județean, cele care fac legătura între localitățile Coșteiu și Boldur.


Liberalul Alexandru Proteasa, vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș a declarat că intenția administrației județene este ca, după preluarea drumurilor comunale, să se asfalteze porțiunile pietruite și să se asigure reparațiile necesare astfel încât să să se realizeze o conexiune în cele mai bune condiții la drumul european E70 cu drumul județean 592D.

sursă: PNL Timiș


“Investiția urmează a fi făcută din bugetul județului Timiș, cu respectarea documentației necesare: studiu de fezabilitate și proiect tehnic. Lugojul și comunele din jurul său au nevoie de această inițiativă atât pentru creșterea siguranței circulației, decongestionarea traficului și reducerea numărului de accidente, cât mai ales pentru sporirea accesibilității și mărirea confortului participanților la trafic prin scurtarea timpului petrecut la volan”, a precizat Alexandru Proteasa.

Distribuie articolul