Președintele CJ Iași Costel Alexe: Vom dezvolta și mai mult relațiile de cooperare, în special în domeniile asistență socială și cultural

Eduard Turcu

Costel Alexe, Președintele CJ Iași, a avut o întrevedere cu Alexei Țurcan, Consulul General al Republicii Moldova la Iași. Liberalul a precizat vor dezvolta și mai mult relațiile de cooperare, în special în domeniile asistență socială și cultural.

Costel Alexe: „Am avut o întrevedere cu Alexei Țurcan, Consulul General al Republicii Moldova la Iași, cu care am discutat despre direcțiile strategice ale colaborării dintre comunitățile noastre. Vom dezvolta și mai mult relațiile de cooperare, în special în domeniile asistență socială și cultural. Împreună cu directorul DGASPC Ion Florin, am stabilit ca, în perioada următoare, să aibă loc întâlniri pentru schimburi de experiență și formare între profesioniștii din domeniul asistenței sociale din Republica Moldova și Iași”.

„Totodată, vom intensifica și cooperarea culturală, prin intermediul instituțiilor de cultură din subordinea Consiliului Județean Iași. Apropierea dintre comunitățile noastre va fi din ce în ce mai strânsă, iar Consiliul Județean va face toate diligențele pentru ca acest proces să decurgă cât mai repede și mai bine”, a spus Președintele CJ Iași.

sursă: Costel Alexe, Facebook

Distribuie articolul