București: 20 milioane de lei alocați pentru cultură

George Nicolaie, consilier general al Municipiului București, a anunțat că domeniul culturii va beneficia, în acest an, de fonduri în valoare de 20 de milioane de lei.

George Nicolaie: „A fost un efort pe care l-am depus alături de colegii mei consilieri și, da, o victorie, poate mică în economia generală a unei capitale măcinate de probleme cotidiene. E o victorie de etapă, dacă vreți, dar simt că azi, odată cu aprobarea bugetului Municipiului Bucureslti, am depășit paradigma <<cultura>> la categoria și altele”.

Am reușit să avem un buget echilibrat și să tratăm ecosistemul cultural, de stat și independent, din București, așa cum merită, nu ca pe ruda săraca de la țară care cerșește pomană. Mi-am asumat misiunea susținerii culturii bucureștene. Am lucrat aceste saptamâni intens, am dialogat cu orice manager cultural (fie din teatrele de stat, fie din zona independentă) care a vrut să discutam deschis și să găsim soluții. Astăzi, pot spune cu mana pe inimă că eforturile noastre au dat roade”, a explicat liberalul.

„Acum, când avem buget aprobat, vă împărtășesc faptul că sunt și mai determinat în a trece la următoarea etapă și voi continua să lucrez pentru facilitarea demersurilor și inițiativelor culturale. Vă invit să discutăm și să lucrăm împreună pentru binele Bucureștiului și al bucureștenilor”, a transmis George Nicolaie, consilier general al Municipiului București.

sursă: PNL București, Facebook

Leave a Comment