Caraș-Severin: comuna Armeniș a fost inclusă în publicația The Guardian într-o listă a celor mai pitorești așezări rurale din Europa

Comuna Armeniș, județul Caraș-Severin, condusă de către liberalul Cristian Vela, a reușit să fie menționat, alături de localitate, de publicația The Guardian într-o listă a celor mai pitorești așezări rurale din Europa.

„Mă bucură și onorează această reușită, este un răspuns la eforturile comunității de a pune în valoare trăsăturile geografice ale acestor locuri și să creeze un habitat pentru zimbri noștri.

De asemenea, în urma excursiilor organizate de către European Safari Company ce îi costă pe englezi sau oricare alți turiști interesați 285 de lire sterline de persoană în preț având incluse o noapte de cazare, mâncarea, cazarea și transportul cu mașini de tip 4×4 pe tot parcursul expediției, le-au făcut o impresie bună.
Cea mai bună perioadă a anului în care turiștii pot vizita zona este primăvara, atunci când vor putea observa nu doar zimbri, ci și urși sau capre negre”
, transmite Cristian Vela.

Sursa: Primăria comunei Armeniș

Leave a Comment