Caraș-Severin: Consiliul Județean dotează Spitalul Județean de Urgență. Valoarea investiției este de peste 183.000 lei

Consiliul Județean Caraș-Severin a anunțat dotarea Spitalului Județean de Urgență Reșița – Staționat II cu un ecograf nou și performant. Valoarea echipamentului este de 183.000 lei fără TVA.

„Sistemul ecografic multidisciplinar staţionar de înaltă performanță este dedicat examinărilor de specialitate pentru pacienţi adulti, respectiv examinări abdominale avansate, vasculare, cardiologice, părți moi si urologice. Acesta dispune de un sistem ergonomic cu panou de lucru ușor de utilizat și intuitiv dotat cu cărucior incorporat ce dispune de roți orientabile pentru transportul facil”, transmite serviciul de comunicare al Consiliului Județean Caraș-Severin.

„Noi am răspuns solicitării venite din partea cadrelor medicale ale Secției Cardiologie din cadrul Staționarului II, pentru că aceștia își doresc echipamente medicale moderne și perfomante în spital. Banii sunt din bugetul Consiliului Judeţean, iar echipamentul este unul de înaltă performanță și va contribui la creșterea calității serviciilor medicale din cadrul spitalului”, adaugă Romeo Dunca, președintele CJ Caraș-Severin.

Sursa: Consiliul Județean Caraș-Severin

Leave a Comment