Deputatul Maria Stoian anunță fonduri europene pentru combaterea sărăciei şi îmbunătăţirea integrării tinerilor pe piaţa muncii

Deputatul Maria Stoian a anunțat finanțare prin Politica de Coeziune a Uniunii Europene pentru combaterea sărăciei şi îmbunătăţirea integrării tinerilor pe piaţa muncii.

„Politica de Coeziune este cel mai valoros instrument finanțat de Comisia Europeană în beneficiul românilor, scopul acesteia fiind consolidarea unei strategii solide de dezvoltare echilibrată a întregii țări din punct de vedere teritorial şi social.

Fondurile europene sunt indispensabile României în actuala perioadă, având rolul de a susține dezvoltarea economică şi socială echitabilă, cu soluții adecvate pentru combaterea sărăciei şi îmbunătăţirea integrării pe piaţa muncii, în special a tinerilor.”, transmite Maria Stoian, deputat PNL.

De asemenea, liberala precizează că: „Fondurile aferente Politicii de Coeziune vor fi folosite pentru combaterea sărăciei în rândul copiilor, pentru a oferi tuturor copiilor şanse egale la viață și educație, acest deziderat fiind în centrul preocupărilor instituțiilor europene.”

Sursa: Facebook Maria Stoian

Leave a Comment