Cluj-Napoca: 114 locuri la Centrul de Găzduire Temporară pentru oamenii fără adăpost

Constantinescu Denisa

Având în vedere temperaturile scăzute din această perioadă, Primăria Cluj-Napoca prin D.A.S.M. – Direcția de Asistență Socială și Medicală anunță disponibilitatea de locuri suficiente în centrele de adăpost ale primăriei, astfel încât nimeni să nu rămână sub cerul liber, să poată avea acces la o masă caldă, un pat, căldură și igienă.

“În total, Primăria dispune de 114 locuri la Centrul de Găzduire Temporară de pe str. Oaşului nr. 298 și la Centrul social de urgență de pe str. Dragoș Vodă nr. 36-38. Alte 40 locuri pentru persoanele fără adăpost sunt puse la dispoziția celor în nevoie de fundațiile partenere, precum Uniunea Creștină din România și Prison Fellowship România. De asemenea, în caz de urgență pot fi suplimentate locurile în spațiile D.A.S.M.

În aceste centre, pe lângă serviciile de cazare, persoanele fără adăpost pot beneficia de îngrijire medicală, servicii de asistență socială și psihologică. De asemenea, sunt asigurate două mese calde pe zi.

Mulțumesc pe această cale tuturor colegilor pentru implicare și, de asemenea, mulțumesc tuturor asociațiilor și fundațiilor de profil care sprijină demersurile primăriei” a declarat primarul liberal Emil Boc, pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul