Prahova: 22 de proiecte din fonduri europene pentru orașul Bușteni

Mircea Corbu, edilul orașului Bușteni, anunță demararea lucrărilor pentru modernizarea Parcului Central și repararea Parcului Zamora, dar și alte proiecte de succes cu ajutorul Consiliului Județean pentru locuitorii orașului.

,,Proiectele bune continua pentru oraș.

Dorim sa facem bine ceea ce trebuie pentru Bușteni, pentru cetățeni și copiii noștri.

Având in vedere ca pentru fiecare proiect ne trebuie o sursa de finanțare, aceste lucrări, din pacate, nu se pot realiza peste noapte.

Pe lângă cele 22 de proiecte pe fonduri europene, primăria mai are rate lunare in valoare de 90000€ si nevoie de încă sute de mii de euro pentru partea de cofinanțare sau cheltuielile neeligibile ale proiectelor.

Cel mai relevant exemplu ar fi cel pentru demararea celor trei blocuri. Partea de cheltuieli neeligibile ce trebuie suportate de primărie este de 1 mil euro.

Dar astăzi pot sa va dau o veste buna, cu ajutorul Consiliul Județean am putut demara modernizarea Parcului Central și repararea Parcului Zamora.

Sursa: Mircea Corbu, Facebook

Doresc sa va aduc la cunoștința ca toate lucrările ce nu s-au realizat in decurs de 20 de ani, din păcate nu se pot realiza in cei doi ani si jumătate, de când orașul are o alta conducere.

Volumul de munca este mare și va rog sa aveți răbdare pentru că numai împreuna vom realiza toate proiectele propuse pentru dezvoltarea orașului.

Facem toate eforturile ca orașul nostru sa arate modern, curat si privim înainte cu încredere.”,declară primarul orașului Bușteni, Mircea Corbu pe pagina sa de Facebook.

,,Am promis și ne ținem de cuvânt.

Am reușit intr-un timp record sa reabilităm canalizarea de pe strada Alexandru Ioan Cuza.

Sursa: Mircea Corbu, Facebook

Cu toții ne dorim ca prin aceste eforturi sa avem un oraș modern și funcțional.

Va mulțumesc pentru încrederea acordată, vom lucra împreună pentru dezvoltarea orașului Bușteni.”, mai adaugă edilul orașului Bușteni.

Leave a Comment