Președintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu a mers în comuna Toporu pentru a verifica stadiul lucrărilor la drumul județean 503

Drumul județean 503 este în plin proces de modernizare, în ciuda vremii de afară. Drumul care de-a lungul timpului a pus la grea încercare nervii şoferilor, dar şi rezistența autoturismelor, va face legătura între Giurgiu şi Toporu. În acest moment, utilajele lucrează la infrastructura drumului, imediat după finalizare, în funcție de vremea de afară, muncitorii vor trece la asfaltare, mai ales că până în acest moment nu au întâmpinat probleme de execuție.

Venit în inspecție la Toporu, preşedintele Consiliului Județean, Dumitru Beianu se declară mulțumit de stadiul lucrărilor: ,,Noi avem 12 milioane de lei cheltuieli neeligibile. În ultima şedință de consiliu, am aprobat un credit. Unul dintre proiectele pentru care am cerut aprobarea consiliului şi vom contracta un credit în perioada imediat următoare, este exact DJ503. Vom avea un drum modern de 7 metri, sunt mulțumit de ritm şi de faptul că se lucrează în orice perioadă a anului şi lucrările evident au avansat.”

Vigilent şi atent la orice detaliu, primarul de la Toporu, Constantin Ionescu, urmăreşte stadiul lucrărilor şi aşteaptă momentul în care locuitorii comunei vor putea circula pe un drum modern, în condiții de siguranță.

“Am supravegheat de aproape desfăşurarea acestor lucrări, pe acest drum care este pentru comuna Toporu, un drum vital, un drum pe care îl aşteptăm de mult să se modernizeze şi mulțumim pe această cale constructorului care a depus toate eforturile şi nu a întrerupt lucrările pe acest sector de drum. Vreau să îi asigur de toată susținerea mea, pentru a duce la bun sfârşit realizarea acestui obiectiv atât de important pentru noi.”

Drumul județean 503 va fi modernizat pe următorul traseu: Giurgiu – Ghizdaru – Gara Stăneşti – Gara Chiriacu – Toporu – limită județ Teleorman. Valoarea totală a proiectului este de 79.962.137,85 lei, termenul de finalizare este 31 decembrie 2023, dar sunt şanse foarte mari ca lucrarea să fie gata la vară.

Sursa: Breaking News Giurgiu

Leave a Comment