Președintele PNL Iași Alexandru Muraru a prezentat cele mai mari investiții din istoria post-decembristă a Pașcaniului – Parcul Industrial Pașcani și Reluarea lucrărilor la Barajul de la Lunca Pașcani

Eduard Turcu

Alexandru Muraru, deputat și Președintele PNL Iași, a  prezentat cele mai mari investiții din istoria post-decembristă a Pașcaniului – Parcul Industrial Pașcani și Reluarea lucrărilor la Barajul de la Lunca Pașcani.

„Două proiecte uriașe de investiții care vor reda strălucirea industrială a Pașcaniului, proiecte gestionate de colegii mei liberali de la Consiliul Județean Iași și de către colegul meu, Sebastian Burduja, Ministrul Energiei:

  • Parcul Industrial Pașcani

Consiliul Județean Iași a demarat procedurile pentru înființarea unui parc industrial la Pașcani, pe o suprafață de 64,6 hectare. Acest proiect, cu o valoare de aproape 600.000 lei, fără TVA, va transforma radical economia locală și va crea noi oportunități pentru locuitorii noștri.

Situat în suburbia Sodomeni, parcul va fi un centru vital pentru atragerea investițiilor, creșterea competitivității economice și crearea de noi locuri de muncă.

  • Reluarea lucrărilor la Barajul de la Lunca Pașcani

Reluăm lucrările la barajul de la Lunca Pașcani, un proiect vital pentru dezvoltarea energetică și economică a zonei. La amenajarea hidroenergetică Pașcani se vor investi 60 mil. euro pentru finalizarea proiectului!

Pașcaniul se pregătește să devină un nod rutier esențial, cu intersecția între autostrăzile A7 și A8. Aceasta va deschide noi orizonturi pentru dezvoltarea și accesibilitatea orașului”, a declarat Alexandru Muraru, deputat și președintele PNL Iași.

Distribuie articolul