Roman: Primarul Leonard Achiriloaei a anunțat că zona din proximitatea Centrului Multicultural „Unirea” prinde contur

Eduard Turcu

Zona din proximitatea Centrului Multicultural „Unirea” prinde contur, conform declarațiilor făcute de Leonard Achiriloaei, primarul municipiului Roman.

Leonard Achiriloaei: „În ultima perioadă s-au făcut progrese semnificative, iar așa cum v-am promis, vă țin la curent cu evoluția lucrărilor. Stratul de binder a fost turnat, creând o bază solidă pentru străzile de aici”.

„Locurile de parcare au fost amenajate cu pavele ecologice, gândite nu doar pentru utilitate, ci și pentru a păstra mediul înconjurător frumos și curat. Și indicatoarele rutiere au fost montate pentru a asigura siguranța și fluența traficului. Nu putem să uităm noul spațiu de joacă care va începe să prindă viață în curând, oferind copiilor noștri o oază de bucurie și distracție”, a spus liberalul.

„De asemenea, renovarea clădirii fostului cinematograf, continuă. Cu fiecare detaliu restaurat, redescoperim o parte din istoria noastră culturală și o aducem în prezent”, a explicat edilul.

„În curând, vom finaliza lucrările de amenajare a străzilor, cu stratul de uzură asfaltică și vom avea o zonă complet revitalizată”, a transmis Leonard Achiriloaei.

sursă: Leonard Achiriloaei, Facebook

Distribuie articolul