Sebastian Burduja: Viitorul este digital. Cred că suntem cu toții conștienți de acest lucru

Eduard

Sebastian Burduja, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, a anunțat că la Liceul Teoretic ”Constantin Brâncoveanu” din București a fost inaugurat primul laborator de realitate virtuală cu experimente științifice din România. În acest context, liberalul a transmis că viitorul este digital și că sistemul de educație trebuie să se adapteze, pentru a forma generațiile care să scrie acest viitor digital.

Sebastian Burduja: „Viitorul este digital. Cred că suntem cu toții conștienți de acest lucru. Ne adaptăm în fiecare zi, mai mult sau mai puțin forțat, la schimbări aduse de tehnologie pe care nici nu le visam cu doar câțiva ani în urmă”.

„Sistemul de educație trebuie să se adapteze, pentru a forma generațiile care să scrie acest viitor digital. La Liceul Teoretic ”Constantin Brâncoveanu” din București a fost inaugurat primul laborator de realitate virtuală cu experimente științifice din România. Am participat cu mare bucurie la deschiderea acestui loc special, în care sunt sigur ca mulți tineri vor începe sa schimbe lumea”, a spus ministrul.

„Am mare încredere în elevii și în profesorii acestui liceu foarte bun din Sectorul 1, în special în doamna director prof. dr. Issa Cristina-Floreta, pe care o felicit pentru viziune și dedicare. Investițiile în viitor sunt întotdeauna câștigătoare. Înainte, împreună”, a transmis Sebastian Burduja.

sursă: Sebastian Burduja, Facebook

Distribuie articolul