Ministerul Educației demarează noi acțiuni împotriva abandonului școlar

Eduard Turcu

Ministerul Educației demarează noi acțiuni împotriva abandonului școlar, una dintre prioritățile sale principale.

  • Schema de Granturi din cadrul Programului Național pentru Reducerea Abandonului Școlar oferă sprijin important pentru elevii expuși riscului de abandon.
  • Obiectivul principal al Ministerului Educației este asigurarea dreptului la educație pentru toți copiii și oferirea unui viitor mai bun.
  • În această rundă, a fost alocată suma de 265 de milioane de euro pentru proiectele depuse de către reprezentanții școlilor.

Ministerul Educației a alocat 265 de milioane de euro pentru proiectele depuse de către reprezentanții școlilor

Prin intermediul Schemei de Granturi din cadrul Programului Național pentru Reducerea Abandonului Școlar, se oferă oportunități de sprijin pentru elevii expuși acestui risc. Scopul este să asigure tuturor copiilor dreptul la educație și să le ofere perspective mai bune pentru viitor. În această rundă, Ministerul Educației a alocat 265 de milioane de euro pentru proiectele depuse de către reprezentanții școlilor.

 

„Toți copiii au dreptul să meargă la școală și să aibă un viitor mai bun. Încurajez reprezentanții școlilor să depună proiecte în această rundă, cu o alocare de 265 de milioane de euro”, a transmis Ligia Deca, ministrul Educației.

sursă: Ligia Deca, Facebook

 

 

 

Distribuie articolul