Buzău: Tinerii liberali au organizat o dezbatere despre pregătirea campaniei electorale în cadrul Cafenelei Liberale

Badila Antonia

Deputatul și președintele PNL Buzău, Gabriel Avramescu declară că în cadrul Cafenelei Liberale tinerii liberali au primit informații despre cum să pregătești campania electorală.

,,Pentru că în anul 2024 se vor desfășura, pentru prima dată în istorie, atât alegeri parlamentare, europarlamentare, cât şi alegeri locale şi prezidenţiale,la Cafeneaua Liberală, am povestit despre cum să-ți pregătești campania electorală.

Tinerii liberali, cărora nu le lipsește nici entuziasmul și nici energia, au primit din partea invitatei din această seară, Alice Pop, Director National Democrat Institute, a treia unealtă esențială: informația corectă, pentru a cunoaște cum se desfășoară procesul, ce așteptări să aibă și cum trebuie construită o campanie ca la carte.

Importanța strategiei și organizării pe termen lung, diferența dintre a organiza și a motiva membrii partidului, cursurile necesare unei campanii eficiente, precum și modalitățile de a te face auzit în fața votanților sunt doar câteva informații relevante pe care le-au primit tinerii liberali cu această ocazie.

La eveniment au fost prezenți și senatorul Vlad Mircea Pufu, prefectul Daniel Țiclea și președintele OFL, Boloș Marieta .”, declară președintele PNL Buzău pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul