Iași: parcare pentru 50 de biciclete pe esplanada Minerva – Piața Voievozilor

Mihai Chirica, Primarul Iașului, a anunțat că a fost finalizată montarea containerului securizat cu 50 de rastele pentru biciclete amplasat pe esplanada Minerva – Piața Voievozilor din cartierul Alexandru cel Bun.

Mihai Chirica: „Veste importantă pentru orașul nostru! Am finalizat montarea containerului securizat cu 50 de rastele pentru biciclete amplasat pe esplanada Minerva – Piața Voievozilor din cartierul Alexandru cel Bun. Locurile de parcare vor fi atribuite pe bază de abonament, iar fiecare abonat va primi un card de acces. După ce prețul abonamentului va fi analizat și votat de Consiliul Local, locurile de parcare vor fi scoase la închiriere”.

„Cardul de acces va putea fi utilizat doar de către titularul abonamentului și de membrii familiei acestuia. Supravegherea video a containerului securizat prevăzut cu rastele pentru biciclete va fi realizată de Poliția Locală Iași. Acest proiect l-am derulat cu serviciul Parcari al municipiului Iași si care astfel deschide o noua etapă in viața orașului: servicii publice de parcare a bicicletelor”, a transmis edilul.

sursă: Mihai Chirica, Facebook

Leave a Comment