Ilfov: Primarul Anghel Mihai a semnat contract de finanțare în valoare de peste 8 mil. lei pentru modernizarea străzilor în satul Ghermănești din Snagov

Ciprian S.
Ilfov Primarul Anghel Mihai a semnat contract de finanțare în valoare de peste 8 mil. lei pentru modernizarea străzilor în satul Ghermănești din Snagov

Primarul Snagovului, Anghel Mihai a semnat un nou contract de finanțare în valoare de 8.492.185 lei pentru modernizarea străzilor în satul Ghermănești.

”Dragii mei, Așa cum am spus încă de la începutul mandatului meu, pentru a transforma visele noastre în realitate și pentru a dezvolta cu adevărat comuna noastră, atragerea de fonduri europene și guvernamentale a fost singura cale de a asigura progresul și prosperitatea pe care ni le dorim.

Și niciodată nu am privit lipsa unui buget adecvat ca pe un obstacol; dimpotrivă, am căutat de fiecare dată surse de finanțare externe prin care să putem realiza investiții solide în infrastructura de toate tipurile (rutieră, edilitară, educațională, culturală).

Rezultatele acestei munci continue se văd în finanțările record obținute pentru comuna Snagov. Astăzi, sunt bucuros să vă anunț că am semnat un nou contract destinat reabilitării străzilor din satul Ghermănești, în valoare de 8.492.185 lei.”, a transmis edilul liberal al Snagovului, Anghel Mihai.

Sursă: Instagram Anghel Mihai

Președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma a participat la lansarea candidaturii primarului Anghel Mihai pentru un nou mandat de primar la Primăria Snagov.

Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, a transmis că Snagovul rămâne pe mâini bune.

”Se vede cu ochiul liber, peste tot pe unde mergi prin Snagov, că s-au schimbat multe în bine, de când este primar Anghel Mihai. Am fost ieri, la lansarea candidaturii lui pentru un nou mandat de primar.

L-am susținut și îl susțin în continuare cu încredere și convingere. Zeci de proiecte cu finanțare europeană sunt în derulare în Snagov, iar altele se scriu chiar acum și vor fi implementate în mandatul următor.

Au început deja lucrările la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu”. Cel mai mare proiect al Snagovului – apă și canalizare – începe anul acesta. Proiectele pentru educație, sport, cultură sunt mai numeroase ca oricând.

Felicitări, Mihai! Sunt alături de tine! Vei găsi mereu în mine un sprijin! Îmi doresc să continuăm pe acest drum împreună.”, a declarat liberalul Hubert Thuma.

Sursă: Facebook Hubert Thuma

Distribuie articolul