Mircea Fechet a participat la a treia ediție a Galei Green Report

Eduard Turcu

Mircea Fechet, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, a participat la a treia ediție a Galei Green Report, eveniment anual dedicat recunoașterii inițiativelor din domeniul sustenabilității realizate în România de companii, instituții publice sau persoane fizice.

„Salut inițiativa publicației Green Report care, și cu ocazia acestei ediții, ce se desfășoară sub deviza „Orașul de Smarald”, premiază oameni din companii, instituții publice, persoane publice, care au identificat soluții pentru a rezolva probleme de mediu, care dau exemplu de bună practică și ne amintesc că o lume sustenabilă este singura noastră șansă de a mai exista pe viitor, de a ne mai bucura de frumusețile și binefacerile acestei planete”, a subliniat ministrul Mircea Fechet.

La Gala Green Report au fost premiate cele mai bune proiecte de mediu și sustenabilitate din România, pentru excelență în: agri-food, campanii de mediu, dezvoltarea de aplicații mobile, în economie circulară, educație de mediu, eficiență energetică, finanțarea proiectelor de mediu, gestionarea consumului de apă, inovație de mediu, proiecte de conservare a patrimoniului natural, transportul sustenabil.

Gala Green Report, desfășurată în acest an sub tema „Orasul de Smarald”, a avut loc la Sala Tronurilor din Palatul Regal, într-un decor inspirat de povestea „Vrăjitorul din Oz” și l-a avut ca invitat special pe violonistul Alexandru Tomescu.

Evenimentul a adus împreună autorități, ambasadori, oameni din companii sau organizații non-guvernamentale, toți având în comun interesul pentru mediu și pentru o lume mai sustenabilă.

sursă: Ministerul Mediului, Fcebook

Distribuie articolul