Piatra Neamț: trei proiecte de investiții pentru iluminat public modern și eficient

În Piatra Neamț se află în diverse stadii de implementare trei proiecte de extindere și modernizare a iluminatului public, finanțate prin Administrația Fondului pentru Mediu și Programul Operațional Regional.

Andrei Carabelea, Primarul municipiului Piatra Neamț: „Continuăm să investim pentru un obiectiv prioritar: iluminat public modern și eficient. De la începutul mandatului am pus mult preț pe proiectele de modernizare a iluminatului public. Avem trei proiecte principale de modernizare și extindere a iluminatului public, finanțate prin Programul Operațional Regional și Administrația Fondului pentru Mediu, dar și lucrări punctuale de extindere a iluminatului în anumite zone din oraș”.

„Continuăm etapele a II-a și a III-a ale acestui proiect, cu extinderea iluminatului public pe mai multe străzi din oraș. Harta de mai jos arată simplu și clar zonele în care proiectele sunt finalizate și zonele în care se află în implementare modernizarea iluminatului public. Până acum au fost montate 986 de lămpi cu LED, care consumă puțină energie. Până în luna iunie se lucrează la montarea a încă 621”, a explicat liberalul.

„Mai avem o cerere de finanțare depusă pentru 1873 de lămpi cu LED care vor ilumina mai multe străzi din oraș. În orașul nostru se întâmplă lucruri frumoase. Sunt zeci de șantiere care înseamnă modernizare și dezvoltare. Fiecare lucrare reprezintă o cărămidă pentru un viitor mai bun”, a transmis edlul.

sursă: Andrei Carabelea, Facebook

Leave a Comment