Primarul Andrei Carabelea ia măsuri urgente pentru modernizarea școlilor din Piatra Neamț după incidentul de la Școala Gimnazială Nr. 2

Primarul Andrei Carabelea ia măsuri urgente pentru modernizarea școlilor din Piatra Neamț după incidentul de la Școala Gimnazială Nr. 2.

Andrei Carabelea: „Am discutat cu doamna directoare despre situația clădirii, am stabilit care sunt primele măsuri pe care le luăm, iar mâine vom avea o ședință cu departamentele din Primărie și conducerea școlii, ca să găsim cea mai bună soluție pentru consolidarea imobilului”.

„Faptul că infrastructura educațională din Piatra-Neamț are mare nevoie de modernizare nu este o noutate. Așa cum nici lipsa investițiilor în mandatele anterioare nu mai este. Am început un amplu proces de modernizare cu 10 unități de învățământ. În acest moment, în jumătate dintre școlile orașului avem lucrări de reabilitare, pentru ca elevii și profesorii să aibă cele mai bune condiții pentru desfășurarea actului educațional. Și nu ne oprim aici”, a spus liberalul.

„Mi-am setat acest obiectiv prioritar de la începutul mandatului și îl urmăresc îndeaproape. Ca să putem să le oferim copiilor noștri condiții optime în școli, grădinițe și creșe avem nevoie de colaborarea tuturor instituțiilor responsabile și implicarea unităților școlare”, a transmis edilul.

sursă: Andrei Carabelea, Facebook

Leave a Comment