Timiș: 380 milioane de lei pentru localitățile din județ

Paul

Anul 2023 începe benefic pentru localitățile din județul Timiș. Guvernul condus de către Nicolae Ionel Ciucă a anunțat faptul că noi proiecte vor primi finanțare prin PNRR.

PNL Timiș anunță faptul că: „Au fost semnate contracte cu finanțare din fonduri europene pentru reabilitarea școlii din Cărpiniș și a grădiniței din Sânmihaiu Român, reabilitarea energetică a muzeului din Deta, înființarea de puncte de reîncărcare vehicule electrice în comunele Criciova și Tomnatic, digitalizarea orașului Jimbolia și a comunei Sânmihaiu Român, piste de biciclete în Sânnicolau Mare și Făget, sistem de monitorizare și supraveghere video în orașul Buziaș, construirea de locuințe pentru tineri/locuințe de serviciu pentru specialiști din sănătate și învățământ in comuna Peciu Nou, achiziția de vehicule nepoluante necesare îmbunătățirii transportului public de călători în zona Timișoara.

Suma totală pentru proiectele din Timiș semnate în primele zile din 2023 depășește 380 milioane lei, adică aproximativ 77,5 milioane euro.”

Sursa: PNL Timiș, Facebook

Distribuie articolul