CJ Sibiu: președinta Daniela Cîmpean a prezentat elevilor sibieni proiectele aflate în derulare ale Consiliului Județean

Constantinescu Denisa

Daniela Cîmpean, președinta Conisliului Județean, a prezentat elevilor Școlii Gimnaziale din Ocna Sibiului proiectele și activitățile aflate în derulare ale Consiliului Județean.

“<<Educația este cea mai puternică armă pe care o poți folosi pentru a schimba lumea.>>– Nelson Mandela

Bucurie mare astăzi când oaspeții noștri, elevi ai Școlii Gimanziale din Ocna Sibiului, au preluat rolul de aleși ai județului și au votat proiecte de interes propuse chiar de ei.

Am fost încântați să le vorbim despre Consiliul Județean Sibiu, despre proiectele și activitățile noastre, dar și despre Județul Sibiu și variatele domenii în care suntem implicați pentru dezvoltarea armonioasă si sănătoasă a comunităților noastre: stil de viață sănătos, protecția mediului, cultură sau drumeție.

Ne-am bucurat să aflăm că există dialog și colaborare și între școlile de la nivel local, întrucât egalitatea de șanse și educația incluzivă sunt foarte importante pentru Consiliul Județean Sibiu” a declarat președinta Consiliului Județean pe pagina sa de Facebook.

Sursă: Facebook Daniela Cîmpean

Distribuie articolul