Vaslui: Prefectul Daniel Onofrei a participat la Simpozionul Național de Cultură Tehnică în domeniul studiului tehnicilor de automatizare – “Robotech”

Eduard Turcu

Daniel Onofrei, Prefectul județului Vaslui, a participat la Simpozionul Național de Cultură Tehnică în domeniul studiului tehnicilor de automatizare – “Robotech”.

Daniel Onofrei: „Am onorat astăzi invitația de a participa la Simpozionul Național de Cultură Tehnică în domeniul studiului tehnicilor de automatizare – “Robotech”, eveniment găzduit și organizat de Liceul “Ștefan Procopiu” din Vaslui. Pe lângă elevi și profesori, la eveniment au fost prezenți invitați de la CJ Vaslui, Primăria Vaslui, ISJ Vaslui, reprezentanți ai Universității Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iași, ai Universității din Suceava și ai companiei “Continental” din Iași”.

„Am ținut să felicit Liceul “Ștefan Procopiu” pentru rezultatele obţinute la diferite concursuri, rezultate cu care județul nostru se mândreşte. Este îmbucurător să constatăm că noua generație este interesată de studiu! Învățarea și dezvoltarea continuă sunt esențiale pentru progresul individual și colectiv. I-am încurajat mereu pe elevi să își urmeze pasiunea și să caute cunoștințe noi și provocări intelectuale”, a spus liberalul.

„Dacă elevii sunt interesați de studiu și cercetare, părinții, profesorii și nu în ultimul rând autoritățile trebuie să îi sprijine să își dezvolte abilitățile, să îi încurajeze să exploreze subiecte care îi interesează și să-i îndrume să participe la proiecte de cercetare sau la concursuri”, a transmis Prefectul județului Vaslui.

sursă: Daniel Onofrei, Facebook

Distribuie articolul