CJ Iași: Comuna Deleni primește o finanțare de 34 de milioane de lei prin PNI “Anghel Saligny” pentru realizarea rețelei de gaz

Comuna Deleni primește o finanțare de peste 34 de milioane de lei prin PNI “Anghel Saligny” pentru realizarea rețelei de gaz.

Contractul a fost semnat, astăzi, de primarul Dumitru Prigoreanu. La eveniment au participat președintele Consiliului Județean, Costel Alexe, Sorin Afloarei, vicepreședinte al CJ, secretarul general adjunct al Guvernului, Lucian Rusu, și deputatul Alexandru Muraru, consilier al premierului Nicolae-Ionel Ciucă.

Investiție totală de 37 milioane de lei

Rețeaua de distribuție a gazelor din comuna Deleni va avea aproximativ 700 de branșamente în localitățile Deleni, Slobozia, Maxut, și Poiana. Valoarea totală a investiției este de aproape 37 de milioane de lei.

“Îl felicit pe primarul Dumitru Prigoreanu pentru că a dovedit încă o dată că este un campion în atragerea fondurilor pentru dezvoltarea comunei. Le mulțumesc colegilor mei, Lucian Rusu și Alexandru Muraru pentru sprijinul continuu pe care îl oferă atunci când vine vorba de proiectele pentru Iași”’, a afirmat președintele CJ, Costel Alexe.

sursă: Consiliul Județean, Facebook

Leave a Comment