Roman: Primăria a demarat lucrările de asfaltare în Cartierul Nicolae Bălcescu

Eduard Turcu

Primăria municipiului Roman a demarat lucrările de asfaltare în Cartierul Nicolae Bălcescu, conform declarațiilor făcute de edilul Leonard Achiriloaei.

Leonard Achiriloaei: „Lucrările de asfaltare în Cartierul Nicolae Bălcescu au demarat! Străzile Salciei, Sărata, Zebrei și Fundătura Zebrei sunt complet transformate”.

„În prezent, stratul de binder este turnat, iar următorul pas va fi aplicarea stratului de uzură. După finalizarea acestor etape, vom începe lucrările la trotuarele din pavele pentru a oferi un mediu urban modern, sigur și estetic”, a spus liberalul.

„Am fost în teren și am stat de vorbă cu romașcanii care locuiesc pe aceste străzi. I-am văzut mulțumiți, iar acest lucru nu face decât să îmi întărească convingerea că investițiile în infrastructură sunt esențiale pentru binele comunității noastre”, a mai subliniat primarul.

„Comunicarea deschisă și transparentă este cheia unei colaborări fructuoase între administrație și comunitate. Împreună construim un viitor mai bun pentru Roman”, a declarat Leonard Achiriloaei.

sursă: Leonard Achiriloaei, Facebook

Distribuie articolul