Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș: „Primul parc industrial devine realitate”

Paul

Au început lucrările pentru drumul de acces care duce la parcul industrial din Baia Sprie!

Președintele CJ Maramureș a anunțat pe pagina sa de Facebook: „În prima fază, au fost realizate săpăturile, iar în această săptămână sunt realizate lucrările de reciclare a solului, care vor fi finalizate azi. Următorul pas este așternerea de balast și piatră spartă pentru stabilizarea solului. În urma acestor lucrări, drumul va fi pregătit pentru asfaltare.”

De asemenea, în cadrul aceleiași postări, liberalul adaugă faptul că lucrările pentru drumul și utilitățile publice vor fi finalizate până pe 15 decembrie.

„Parcul industrial de la Baia Sprie va avea o suparafață de 34 de hectare, cu posibilitate de extindere la 50 de hectare.

Finanțarea pentru infrastructura acestui parc industrial o asigurăm din bugetul Consiliului Județean Maramureș.”, a declarat Ionel Bogdan.

Președintele CJ Maramureș: „Vom construi încă două parcuri industriale, la Farcașa – 20 hectare – și la Șomcuta Mare pe o suprafață de 10 hectare. Acestea vor fi dezvoltate prin fonduri europene, respectiv prin Programul Operațional Regional.”

Administrațiile liberale dezvoltă România!

Sursa: Ionel Bogdan, Facebook

Distribuie articolul