Materiale si echipamente sportive in valoare de 150.000 de lei pentru cluburile de fotbal din Sălaj

Constantinescu Denisa
Sursă foto: Facebook Consiliul Judeţean Sălaj

77 de echipe de copii și juniori din categoriile C, D și E, respectiv seniori din Liga a IV-a și a V-a, precum și 60 de arbitri au primit, miercuri, 23 noiembrie, materiale și echipamente sportive, în cadrul proiectului “Dezvoltarea activității fotbalistice în județul Sălaj” derulat de Asociația Județeană de Fotbal Sălaj, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sălaj.

“A fost o bucurie să mă reîntâlnesc, astăzi, cu cei care se ocupă de fotbalul amator din județul Sălaj, oameni pasionați și dedicați acestei ramuri sportive. Îi felicit și le mulțumesc pentru tot ceea ce fac la cluburile și echipele pe care le reprezintă, dorindu-le rezultate cât mai frumoase în acest an competițional. Consiliul Județean Sălaj rămâne un partener de încredere și un susținător activ al sportului, în special în rândul copiilor și al tinerilor. Am convingerea că acționând și investind împreună – administrație județeană, primării, antrenori, părinți – vom găsi cele mai bune formule de sprijin pentru ca tinerii și copiii noștri talentați și ambițioși să facă performanță”, a afirmat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

Echipele beneficiare fac parte din cele 46 de cluburi afiliate AJF Sălaj. În cadrul proiectului, fiecărui club i-au fost distribuite trei mingi, plase pentru porți, steaguri de colț și truse medicale, iar arbitrilor, echipamente sportive specifice.

Aflat la a doua ediție, demersul are ca scop dezvoltarea sportului de masă și promovarea principiilor unei vieți sănătoase, susţinerea activităţii cluburilor din județ, precum și asigurarea de materiale necesare practicării sportului în comunitățile locale. Valoarea sprijinului financiar acordat de la bugetul județului pentru anul competițional 2022-2023 este de 150.000 de lei.

Distribuie articolul