Conducerea liberală a Consiliului Județean Caraș-Severin investește peste 20 milioane de lei pentru modernizarea infrastructurii rutiere

Paul

Liberalul Romeo Dunca a efectuat o vizită de lucru pe Drumul Județean 581 Secășeni – Grădinari, având în vedere că dinamica modernizării drumurilor județene este în plină ascensiune!

Alături de Romeo Dunca, au fost prezenți și reprezentanți ai executantului și dirigintele de șantier, dar și delegații celor două Unități Administrativ Teritoriale partenere, Ticvaniu Mare și Grădinari, împreună cu reprezentanții Facultății de Construcții – Departamentul de căi de comunicație terestre, fundații și cadastru.

Vizita de lucru a avut drept scop efectuarea de verificări suplimentare pentru analiza stratului de asfalt, iar cu această ocazie au fost prelevate probe de pe toată lungimea drumului, de 8,5 km.

Dorința lui Romeo Dunca rămâne în continuare aceea de a întreține drumurile finalizate, dar și pe cele ce urmează a fi modernizate, pentru a asigura un trafic rutier sigur și facil pe toate drumurile județene.

De asemenea, liberalul Romeo Dunca a adăugat: „Modernizarea și întreținerea drumurilor județene la standarde cât mai bune este o prioritate pentru mine și pentru echipa CJ Caraș-Severin. Astfel, asigurăm condiții mai bune și siguranță în trafic pentru cetățeni.”

Conducerea liberală județeană Caraș-Severin continuă să investească în drumuri pentru un confort cât mai crescut pentru locuitori! În acest sens, proiectul respectiv a avut parte de o finanțare în valoare de peste 20 de milioane lei.

Sursa: Romeo Dunca, Facebook

Distribuie articolul